Zoeken op de kennisbank

Uit SchuldhulpHulp
Versie door SvdDoorn (overleg | bijdragen) op 25 mei 2021 om 15:52 (→‎Zoeken)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Rechtsboven is een zoekvenster waar je op willekeurige worden of onderwerpen kunt zoeken. Hieronder leggen we de zoekfunctie in het kort uit.

Uitleg zoeken

Kun je een onderwerp niet vinden, gebruik dan een * 'om het zoekwoord (bijvoorbeeld*'Betaling* in plaats van Betaling) dan krijg je meer pagina's te zien zoals Betalingsregeling.

Zoeken

1. Ga naar het gewenste onderwerp onderaan de Hoofdpagina en klik hierop of typ je zoekwoord(en) in het zoekvenster rechtsboven en zoek.
2. In de tweede situatie kies je het beste zoekresultaat door op de blauwe titel ervan te klikken. Je komt dan op de Indexpagina met (sub)onderwerpen. Daar kun je een keuze maken.
3. Als niet meteen duidelijk is welk (sub)onderwerp je nodig hebt, zoek dan op die pagina verder naar de juiste plaats met Ctrl+F. Er verschijnt rechtsboven of linksonder een zoekvenster. Typ hierin je zoekwoord(en) en je komt meteen in de juiste tekst. Zijn er meer vindplaatsen, zoek dan verder door de tekst met de pijlen 'omhoog' of 'omlaag' die rechts naast dit het zoekvenster staan.

Een voorbeeld:

Stel je zoekt naar Mantelzorg in Zoetermeer:

1. Je gaat linksboven op de hoofdpagina naar Lokale Pagina's en klikt op Zoetermeer.
2. Je krijgt de volgende indexpagina.
3. Typ Ctrl+F en vul in het zoekvenster rechtsboven 'mantelzorg' in.
4. De eerste 'hit' met kleurmarkering vind je helemaal onderaan de indexpagina. Ga je met de pijlen naast het zoekvenster rechtsboven naar beneden, dan komen in kleur de volgende 'hits'.